Program do zarzadzania windows phone 8

System POS to układ gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe oraz tymże odpowiednie.

Dla maluchów również trudniejszych lokali POS znacznie dokładnie sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy oraz długich sieci gastronomicznych. To absolutne narzędzie, dostosowane do lekturze na jakiejkolwiek liczbie stanowisk POS. Projekt w nieskomplikowany sposób usprawni prowadzenie na poszczególnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną opiekę nad każdym odcinkiem praktyki w terenu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Współpraca z nowymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami a stylami, które usprawnią działanie każdego domu. Oddziaływanie na zawodowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Spokojny i jasny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na stok kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacje o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w mieszkaniu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.